1º Dia de l’Advocacia Catalana

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 18/09/2014
18:00

Categories


El Consell dels Il.lustres Col.legis d’Advocas de Catalunya (CICAC) organitza la celebració del primer Dia de l’Advocacia Catalana a la qual m’agradaria convidar-te de manera especial. La celebració tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 18:00 a l’Auditori de la Pedrera de Barcelona.

En el marc d’aquesta celebració i degut al context actual en que es troba immersa la societat catalana, el Consell també vol reconèixer a les persones que, amb els valors que prediquen dins les seves professions, són referents dels valors que necessitem per tirar endavant la nostra societat, sortir de la crisi i defensar, alhora, els drets humans i la justícia. És per aquesta raó que aquest mateix dia es concediran els Premis “Valors” de l’Advocacia Catalana.

Aquest Premi es concedirà en tres categories:

El Premi ‘Valor’ al Periodisme d’Investigació concedit a l’equip de reporters de ‘El Periódico’ format per l’Antònio Baquero, el Michelle Catanzaro i l’Angela Biesot, per promoure, amb la seva tasca en el cas “Òscar Sánchez”, el treball d’investigació, la recerca de la veritat i, en definitiva, de la justícia.

El Premi ‘Valor’ a Advocacia Solidària, que s’atorgarà a l’advocat Barceloní Eduard de Segarra i Trias per promoure la tolerància i la solidaritat entre les persones.

El Premi ‘Valor’ a l’Advocacia Compromesa, que rebrà el l’advocat francès Robert Badinter, per la seva lluita contra la pena de mort.